Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Tannins on Cholesterol Content and Its Oxidation in Egg Pasta as Related to Different Pasta Shapes
 
 
Titel: Effect of Tannins on Cholesterol Content and Its Oxidation in Egg Pasta as Related to Different Pasta Shapes
Auteur: Bonciolini, Ambra
Cantele, Carolina
Salgarella, Nicolò Ivan
Zeppa, Giuseppe
Bertolino, Marta
Cardenia, Vladimiro
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 7 pagina's 1541-1554
Jaar: 2023-02-09
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland