Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Application of Soy, Corn, and Bean By-products in the Gluten-free Baking Process: A Review
 
 
Titel: Application of Soy, Corn, and Bean By-products in the Gluten-free Baking Process: A Review
Auteur: Egea, Mariana Buranelo
De Sousa, Tainara Leal
Dos Santos, Daiane Costa
De Oliveira Filho, Josemar Gonçalves
Guimarães, Rafaiane Macedo
Yoshiara, Luciane Yuri
Lemes, Ailton Cesar
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 7 pagina's 1429-1450
Jaar: 2023-01-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland