Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing Functional Properties of Fermented Rice Cake by Using Germinated Black Glutinous Rice, Probiotic Yeast, and Enzyme Technology
 
 
Titel: Enhancing Functional Properties of Fermented Rice Cake by Using Germinated Black Glutinous Rice, Probiotic Yeast, and Enzyme Technology
Auteur: Cheirsilp, Benjamas
Mekpan, Waraporn
Sae-ear, Nantikarn
Billateh, Asma
Boukaew, Sawai
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 5 pagina's 1116-1127
Jaar: 2023-01-06
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland