Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Bioactive Edible Films Based on LAB-Fermented Whey Solution and Potato Starch: Characterization and Storage Behavior
 
 
Titel: Bioactive Edible Films Based on LAB-Fermented Whey Solution and Potato Starch: Characterization and Storage Behavior
Auteur: Hernández-Carranza, P.
Fierro-Corona, G.
Tapia-Maruri, D.
Ruiz-Martínez, I.
Ávila-Reyes, S.V.
Ruiz-López, I.I.
Ochoa-Velasco, C.E.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 12 pagina's 3045-3056
Jaar: 2023-05-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland