Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Potato Flour, Oat Bran, and Inulin as Functional Ingredients in Gluten-Free Biscuits: Glycemic Index Reduction and Physicochemical Characterization Improvement
 
 
Titel: Potato Flour, Oat Bran, and Inulin as Functional Ingredients in Gluten-Free Biscuits: Glycemic Index Reduction and Physicochemical Characterization Improvement
Auteur: Zhao, Ruixuan
Li, Nan
Liu, Qiannan
Liu, Wei
Zhang, Liang
Hu, Honghai
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 12 pagina's 2825-2836
Jaar: 2023-05-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland