Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of Mechanical Properties of Frozen Japanese Radish by Combination of Low- and High-temperature Blanching Pretreatment
 
 
Titel: Improvement of Mechanical Properties of Frozen Japanese Radish by Combination of Low- and High-temperature Blanching Pretreatment
Auteur: Nishida, Namiko
Ando, Yasumasa
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 12 pagina's 2789-2799
Jaar: 2023-05-04
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland