Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Preservation (−23 to 4 °C) for Cuttlefish Through Functional Ice Glazing During Storage and Cold Chain Logistics
 
 
Titel: Evaluation of Preservation (−23 to 4 °C) for Cuttlefish Through Functional Ice Glazing During Storage and Cold Chain Logistics
Auteur: Wu, Gan
Lv, Ying
Chu, Yuanming
Zhang, Xinrun
Ding, Zhaoyang
Xie, Jing
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 1 pagina's 68-81
Jaar: 2022-10-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland