Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Pulsed Electric Fields (PEF) Pre-Treatment on the Quality of Sous Vide (SV) Processed Beef Short Ribs and Optimisation of PEF and SV Process Parameters Using Multiple Polynomial Regression Model
 
 
Titel: Effect of Pulsed Electric Fields (PEF) Pre-Treatment on the Quality of Sous Vide (SV) Processed Beef Short Ribs and Optimisation of PEF and SV Process Parameters Using Multiple Polynomial Regression Model
Auteur: Karki, Roman
Oey, Indrawati
Bremer, Phil
Leong, Sze Ying
Silcock, Patrick
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 1 pagina's 216-231
Jaar: 2022-11-04
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland