Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Enzymatic Modified Soluble Dietary Fiber from Rhodomyrtus tomentosa fruits: A Potential Ingredient in Reducing AGEs Accumulation
 
 
Titel: Characterization of Enzymatic Modified Soluble Dietary Fiber from Rhodomyrtus tomentosa fruits: A Potential Ingredient in Reducing AGEs Accumulation
Auteur: Deng, Yejun
Liu, Yong
Zhang, Caihong
Xie, Pujun
Huang, Lixin
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 1 pagina's 232-246
Jaar: 2022-11-07
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland