Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of Pinhão Extract Encapsulation by Solid Dispersion and Application to Cookies as a Bioactive Ingredient
 
 
Titel: Optimization of Pinhão Extract Encapsulation by Solid Dispersion and Application to Cookies as a Bioactive Ingredient
Auteur: de Oliveira, Anielle
Moreira, Thaysa Fernandes Moya
Pepinelli, Ana Luisa Silva
Costa, Luis Gustavo Medice Arabel
da Silva, Tamires Barlati Vieira
Coqueiro, Aline
Fuchs, Renata Hernandez Barros
Dias, Maria Inês
C.F.R. Ferreira, Isabel
Barros, Lillian
Gonçalves, Odinei Hess
Bracht, Lívia
Leimann, Fernanda Vitória
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 7 pagina's 1517-1528
Jaar: 2022-05-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland