Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
 
  A Chemometric Approach to Assess the Rheological Properties of Durum Wheat Dough by Indirect FTIR Measurements
 
 
Titel: A Chemometric Approach to Assess the Rheological Properties of Durum Wheat Dough by Indirect FTIR Measurements
Auteur: Fanari, Fabio
Carboni, Gianluca
Desogus, Francesco
Grosso, Massimiliano
Wilhelm, Manfred
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 5 pagina's 1040-1054
Jaar: 2022-03-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland