Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Chitosan Edible Coatings Incorporated with Free or Microencapsulated Thyme Essential Oil on Quality Characteristics of Fresh-Cut Carrot Slices
 
 
Titel: Effect of Chitosan Edible Coatings Incorporated with Free or Microencapsulated Thyme Essential Oil on Quality Characteristics of Fresh-Cut Carrot Slices
Auteur: Viacava, Gabriela E.
Cenci, Marianina Perez
Ansorena, MarĂ­a R.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 4 pagina's 768-784
Jaar: 2022-02-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland