Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Cabernet Sauvignon Red Must Processing by UHPH to Produce Wine Without SO2: the Colloidal Structure, Microbial and Oxidation Control, Colour Protection and Sensory Quality of the Wine
 
 
Titel: Cabernet Sauvignon Red Must Processing by UHPH to Produce Wine Without SO2: the Colloidal Structure, Microbial and Oxidation Control, Colour Protection and Sensory Quality of the Wine
Auteur: Vaquero, Cristian
Escott, Carlos
Loira, Iris
Guamis, Buenaventura
del Fresno, Juan Manuel
Quevedo, Joan Miquel
Gervilla, Ramon
de Lamo, Sergi
Ferrer-Gallego, Raúl
González, Carmen
Bañuelos, María Antonia
Suárez-Lepe, José Antonio
Morata, Antonio
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 3 pagina's 620-634
Jaar: 2022-02-04
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland