Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Powdery Food Identification Using NIR Spectroscopy and Extensible Deep Learning Model
 
 
Titel: Powdery Food Identification Using NIR Spectroscopy and Extensible Deep Learning Model
Auteur: Zhou, Lei
Wang, Xuefei
Zhang, Chu
Zhao, Nan
Taha, Mohamed Farag
He, Yong
Qiu, Zhengjun
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 10 pagina's 2354-2362
Jaar: 2022-08-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland