Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Qualities of High Pressure and Microwave-Assisted Thermally Pasteurized Ready-to-Eat Green Beans During Refrigerated Storage at 2 and 7 °C
 
 
Titel: Qualities of High Pressure and Microwave-Assisted Thermally Pasteurized Ready-to-Eat Green Beans During Refrigerated Storage at 2 and 7 °C
Auteur: Inanoglu, Sumeyye
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Tang, Zhongwei
Liu, Frank
Sablani, Shyam S.
Zhu, Mei-Jun
Tang, Juming
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 15 () nr. 1 pagina's 105-119
Jaar: 2021-11-30
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland