Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Microwave Pasteurised Pear Snack: Quality and Microbiological Stability
 
 
Titel: Microwave Pasteurised Pear Snack: Quality and Microbiological Stability
Auteur: Devi, Anastasia Fitria
Au, Xin Ni
Weerakkody, Rangika
Sanguansri, Peerasak
Swiergon, Piotr
Singh, Tanoj
Ng, Sieh
V. Gamage, Thambaramala
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 9 pagina's 1615-1630
Jaar: 2021-05-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland