Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of Quasifibrillar Properties of Collagen Hydrolysates Towards Lowering of Interface Tension in Emulsion-Based Food Leading to Shelf-Life Enhancement
 
 
Titel: Contribution of Quasifibrillar Properties of Collagen Hydrolysates Towards Lowering of Interface Tension in Emulsion-Based Food Leading to Shelf-Life Enhancement
Auteur: Dey, Pritha
Kadharbasha, Saleem
Bajaj, Mayur
Das, Jayashree
Chakraborty, Tanuj
Bhat, Chetna
Banerjee, Pradipta
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 8 pagina's 1566-1586
Jaar: 2021-05-02
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland