Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Production of Wheat Flour/PBAT Active Films Incorporated with Oregano Oil Microparticles and Its Application in Fresh Pastry Conservation
 
 
Titel: Production of Wheat Flour/PBAT Active Films Incorporated with Oregano Oil Microparticles and Its Application in Fresh Pastry Conservation
Auteur: Balan, Geane Cristiane
Paulo, Ana Flávia Sampaio
Correa, Luana Gabrielle
Alvim, Izabela Dutra
Ueno, Cláudio Takeo
Coelho, Alexandre Rodrigo
Ströher, Gylles Ricardo
Yamashita, Fabio
Sakanaka, Lyssa Setsuko
Shirai, Marianne Ayumi
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 8 pagina's 1587-1599
Jaar: 2021-05-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland