Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of Sardine Oil by Electrospraying with Gliadins and Pecan Nutshell Extracts for its Stabilization
 
 
Titel: Encapsulation of Sardine Oil by Electrospraying with Gliadins and Pecan Nutshell Extracts for its Stabilization
Auteur: Dórame-Miranda, R. F.
Gámez-Meza, N.
Ovando-Martínez, M.
Medina-Juárez, L. A.
Cárdenas-López, J. L.
Ramírez-Bon, R.
Santos-Sauceda, I.
Castro-Enríquez, D. D.
Burruel-Ibarra, S. E.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 3 pagina's 457-470
Jaar: 2021-01-25
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland