Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Quality Changes of Fresh-Cut Watermelon During Storage as Affected by Cut Intensity and UV-C Pre-treatment
 
 
Titel: Quality Changes of Fresh-Cut Watermelon During Storage as Affected by Cut Intensity and UV-C Pre-treatment
Auteur: Artés-Hernández, Francisco
Robles, Pedro Antonio
Gómez, Perla A.
Tomás-Callejas, Alejandro
Artés, Francisco
Martínez-Hernández, Ginés Benito
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 3 pagina's 505-517
Jaar: 2021-02-01
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland