Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
 
  An Innovative Hybrid Drying Technique for Parboiled Rice Production Without Steaming: an Appraisement of the Drying Kinetics, Attributes, Energy Consumption, and Microstructure
 
 
Titel: An Innovative Hybrid Drying Technique for Parboiled Rice Production Without Steaming: an Appraisement of the Drying Kinetics, Attributes, Energy Consumption, and Microstructure
Auteur: Srisang, Naruebodee
Prachayawarakorn, Somkiat
Soponronnarit, Somchart
Chungcharoen, Thatchapol
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 12 pagina's 2347-2364
Jaar: 2021-11-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland