Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Arginase Activity Characterization During Alcoholic Fermentation by Sequential Inoculation with Non-Saccharomyces and Saccharomyces Yeast
 
 
Titel: Arginase Activity Characterization During Alcoholic Fermentation by Sequential Inoculation with Non-Saccharomyces and Saccharomyces Yeast
Auteur: Benucci, Ilaria
Esti, Marco
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 11 pagina's 1996-2003
Jaar: 2021-09-07
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland