Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Microwave-Assisted Hydration of Freshly Harvested Paddy (Oryza sativa L.): Process Development Based on Soaking Characterization and Energy Utilization
 
 
Titel: Microwave-Assisted Hydration of Freshly Harvested Paddy (Oryza sativa L.): Process Development Based on Soaking Characterization and Energy Utilization
Auteur: Panda, Brajesh Kumar
Panigrahi, Shubham Subrot
Mishra, Gayatri
Shrivastava, Shanker Lal
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 10 pagina's 1844-1856
Jaar: 2021-07-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland