Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Processing Properties and Improvement of Pale, Soft, and Exudative-Like Chicken Meat: a Review
 
 
Titel: Processing Properties and Improvement of Pale, Soft, and Exudative-Like Chicken Meat: a Review
Auteur: Dong, Ming
Chen, Hongqiang
Zhang, Yumei
Xu, Yujuan
Han, Minyi
Xu, Xinglian
Zhou, Guanghong
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 8 pagina's 1280-1291
Jaar: 2020-05-29
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland