Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of High-Speed Shearing in the Fabrication of Whole Soybean Curd: Effects on Aggregation Behaviors and Microstructures
 
 
Titel: Incorporation of High-Speed Shearing in the Fabrication of Whole Soybean Curd: Effects on Aggregation Behaviors and Microstructures
Auteur: Wang, Chenzhi
Li, Lin
Zhang, Qi
Raheem, Dele
Qin, Wen
Wu, Dingtao
Hu, Bin
Yang, Wenyu
Dong, Hongmin
Vasanthan, Thava
Zhang, Qing
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 4 pagina's 611-624
Jaar: 2020-02-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland