Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Myofibrillar Protein Structure and Gel Properties of Trichiurus Haumela Surimi Subjected to High Pressure or High Pressure Synergistic Heat
 
 
Titel: Myofibrillar Protein Structure and Gel Properties of Trichiurus Haumela Surimi Subjected to High Pressure or High Pressure Synergistic Heat
Auteur: Chen, Yanting
Xu, Anqi
Yang, Rong
Jia, Ru
Zhang, Jinjie
Xu, Dalun
Yang, Wenge
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 4 pagina's 589-598
Jaar: 2020-02-25
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland