Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Extrusion Technology Combined with Enzymatic Hydrolysis on the Structural and Physicochemical Properties of Porous Corn Starch
 
 
Titel: Effects of Extrusion Technology Combined with Enzymatic Hydrolysis on the Structural and Physicochemical Properties of Porous Corn Starch
Auteur: Wu, Wenqi
Jiao, Aiquan
Xu, Enbo
Chen, Yuan
Jin, Zhengyu
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 3 pagina's 442-451
Jaar: 2020-01-09
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland