Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the Bioactive Potential of Cheese Whey Protein Hydrolysates Using Immobilized Alcalase
 
 
Titel: Assessment of the Bioactive Potential of Cheese Whey Protein Hydrolysates Using Immobilized Alcalase
Auteur: da Cruz, Clariana Zanutto Paulino
de Mendonça, Ricardo José
Guimaraes, Luís Henrique Souza
dos Santos Ramos, Matheus Aparecido
Garrido, Saulo Santesso
de Paula, Ariela Veloso
Monti, Rubens
Massolini, Gabriella
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 12 pagina's 2120-2130
Jaar: 2020-11-06
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland