Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
 
  A Potential Application of Mango (Mangifera indica L. cv Manila) Peel Powder to Increase the Total Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Edible Films and Coatings
 
 
Titel: A Potential Application of Mango (Mangifera indica L. cv Manila) Peel Powder to Increase the Total Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Edible Films and Coatings
Auteur: Rojas-Bravo, M.
Rojas-Zenteno, E. G.
Hernández-Carranza, P.
Ávila-Sosa, R.
Aguilar-Sánchez, R.
Ruiz-López, I. I.
Ochoa-Velasco, C. E.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 12 (2019) nr. 9 pagina's 1584-1592
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland