Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Low-Temperature Spray Drying with Dehumidified Air on Phenolic Compounds, Antioxidant Activity, and Aroma Compounds of Rapeseed Honey Powders
 
 
Titel: The Effect of Low-Temperature Spray Drying with Dehumidified Air on Phenolic Compounds, Antioxidant Activity, and Aroma Compounds of Rapeseed Honey Powders
Auteur: Samborska, Katarzyna
Jedlińska, Aleksandra
Wiktor, Artur
Derewiaka, Dorota
Wołosiak, Rafał
Matwijczuk, Arkadiusz
Jamróz, Wojciech
Skwarczyńska-Maj, Krystyna
Kiełczewski, Dariusz
Błażowski, Łukasz
Tułodziecki, Marcin
Witrowa-Rajchert, Dorota
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 12 (2019) nr. 6 pagina's 919-932
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland