Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Tenderization of Yak Meat by the Combination of Papain and High-Pressure Processing Treatments
 
 
Titel: Tenderization of Yak Meat by the Combination of Papain and High-Pressure Processing Treatments
Auteur: Ma, Yuan
Yuan, Yiping
Bi, Xiufang
Zhang, Li
Xing, Yage
Che, Zhenming
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 12 (2019) nr. 4 pagina's 681-693
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland