Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Influences of Blanching and Freezing Pretreatments on Moisture Diffusivity and Quality Attributes of Pumpkin Slices During Convective Air-Drying
 
 
Titel: Influences of Blanching and Freezing Pretreatments on Moisture Diffusivity and Quality Attributes of Pumpkin Slices During Convective Air-Drying
Auteur: Ando, Yasumasa
Okunishi, Tomoya
Okadome, Hiroshi
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 12 (2019) nr. 11 pagina's 1821-1831
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland