Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Chemical Forces, Structure, and Gelation Properties of Sweet Potato Protein as Affected by pH and High Hydrostatic Pressure
 
 
Titel: Chemical Forces, Structure, and Gelation Properties of Sweet Potato Protein as Affected by pH and High Hydrostatic Pressure
Auteur: Zhao, Zhong-Kai
Mu, Tai-Hua
Zhang, Miao
Richel, Aurore
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 9 pagina's 1719-1732
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland