Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and Microstructural Characterization of Wheat Dough Formulated with High Levels of Resistant Starch
 
 
Titel: Rheological and Microstructural Characterization of Wheat Dough Formulated with High Levels of Resistant Starch
Auteur: Arp, Carlos Gabriel
Correa, MarĂ­a Jimena
Ferrero, Cristina
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 6 pagina's 1149-1163
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland