Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Correction to: Textural, Color, Hygroscopic, Lipid Oxidation, and Sensory Properties of Cookies Containing Free and Microencapsulated Chia Oil
 
 
Titel: Correction to: Textural, Color, Hygroscopic, Lipid Oxidation, and Sensory Properties of Cookies Containing Free and Microencapsulated Chia Oil
Auteur: Almeida, Melina Maynara Carvalho de
Francisco, Cristhian Rafael Lopes
Oliveira, Anielle de
Campos, Sabrina Silva de
Bilck, Ana Paula
Fuchs, Renata Hernandez Barros
Gonçalves, Odinei Hess
Valderrama, Patrícia
Genena, Aziza Kamal
Leimann, Fernanda Vitória
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 5 pagina's 940
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland