Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Eliciting the Sensory Modalities of Fat Reformulated Yoghurt Ice Cream Using Oligosaccharides
 
 
Titel: Eliciting the Sensory Modalities of Fat Reformulated Yoghurt Ice Cream Using Oligosaccharides
Auteur: Kanta, Anna
Soukoulis, Christos
Tzia, Constantina
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 4 pagina's 885-900
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland