Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Innovative Quality Improvement by Continuous Microwave Processing of a Faba Beans Pesto Sauce
 
 
Titel: Innovative Quality Improvement by Continuous Microwave Processing of a Faba Beans Pesto Sauce
Auteur: Klug, Tâmmila Venzke
Collado, Elena
Martínez-Sánchez, Ascensión
Gómez, Perla A.
Aguayo, Encarna
Otón, Mariano
Artés, Francisco
Artés-Hernandez, Francisco
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 3 pagina's 561-571
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland