Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of Orange Essential Oil Using Cross-linked Electrospun Gelatin Nanofibers
 
 
Titel: Encapsulation of Orange Essential Oil Using Cross-linked Electrospun Gelatin Nanofibers
Auteur: Tavassoli-Kafrani, Elham
Goli, Sayed Amir Hossein
Fathi, Milad
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 2 pagina's 427-434
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland