Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Residual Lactose on Dry Heat-Induced Pre-texturization of Whey Proteins
 
 
Titel: Impact of Residual Lactose on Dry Heat-Induced Pre-texturization of Whey Proteins
Auteur: Gulzar, Muhammad
Jacquier, Jean Christophe
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 11 pagina's 1985-1994
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland