Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Ultrasonic and Microwave Processing on Avidin Assay and Secondary Structures of Egg White Protein
 
 
Titel: Effects of Ultrasonic and Microwave Processing on Avidin Assay and Secondary Structures of Egg White Protein
Auteur: Zhu, Yao
Vanga, Sai Kranthi
Wang, Jin
Raghavan, Vijaya
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 11 pagina's 1974-1984
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland