Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Modeling the Impact of the Type of Cutting and Storage Temperature on the Bioactive Compound Content, Phenylpropanoid Metabolism Enzymes and Quality Attributes of Fresh-Cut Strawberries
 
 
Titel: Modeling the Impact of the Type of Cutting and Storage Temperature on the Bioactive Compound Content, Phenylpropanoid Metabolism Enzymes and Quality Attributes of Fresh-Cut Strawberries
Auteur: Velde, Franco Van de
Fenoglio, Cecilia
Piagentini, Andrea M.
Pirovani, MarĂ­a E.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 1 pagina's 96-109
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland