Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Waxy Wheat Flour as a Freeze-Thaw Stable Ingredient Through Rheological Studies
 
 
Titel: Waxy Wheat Flour as a Freeze-Thaw Stable Ingredient Through Rheological Studies
Auteur: Kowalski, Ryan J.
Meldrum, Alexander
Wang, Siyuan
Joyner (Melito), Helen
Ganjyal, Girish M.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 7 pagina's 1281-1296
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland