Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Oligosaccharides and Soy Soluble Polysaccharide on the Rheological and Textural Properties of Calcium Sulfate-Induced Soy Protein Gels
 
 
Titel: Effects of Oligosaccharides and Soy Soluble Polysaccharide on the Rheological and Textural Properties of Calcium Sulfate-Induced Soy Protein Gels
Auteur: Zhao, Haibo
Wang, Yaosong
Li, Weiwei
Qin, Fang
Chen, Jie
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2016) nr. 3 pagina's 556-567
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland