Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the Influence of the Decanter Set-up During Continuous Processing of Olives at Different Pigmentation Index
 
 
Titel: Assessment of the Influence of the Decanter Set-up During Continuous Processing of Olives at Different Pigmentation Index
Auteur: Squeo, Giacomo
Tamborrino, Antonia
Pasqualone, Antonella
Leone, Alessandro
Paradiso, Vito Michele
Summo, Carmine
Caponio, Francesco
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2016) nr. 3 pagina's 592-602
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring