Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Can a different pasta making process preserve the starch’s ultrastructure, increasing its digestibility?
 
 
Titel: Can a different pasta making process preserve the starch’s ultrastructure, increasing its digestibility?
Auteur: Gaddi, Antonio Vittorino
Savo, Maria Teresa
Capello, Fabio
Castiglione, Gaetano
Verschenen in: Mediterranean journal of nutrition and metabolism
Paginering: Jaargang 14 () nr. 1 pagina's 37-47
Jaar: 2021-03-03
Inhoud:
Uitgever: IOS Press, Amsterdam
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland