Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Palm Sap—Quality Profiles, Fermentation Chemistry, and Preservation Methods
 
 
Titel: Palm Sap—Quality Profiles, Fermentation Chemistry, and Preservation Methods
Auteur: Hebbar, K. B.
Pandiselvam, R.
Manikantan, M. R.
Arivalagan, M.
Beegum, Shameena
Chowdappa, P.
Verschenen in: Sugar tech
Paginering: Jaargang 20 (2018) nr. 6 pagina's 621-634
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland