Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Maltodextrin Powder Addition on the Rheological and Thermal Properties of Molasses
 
 
Titel: Effects of Maltodextrin Powder Addition on the Rheological and Thermal Properties of Molasses
Auteur: Wang, Yong
Truong, Tuyen
Wang, Bao
Prakash, Sangeeta
Bhandari, Bhesh
Verschenen in: Sugar tech
Paginering: Jaargang 20 (2017) nr. 5 pagina's 574-584
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland