Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Electronic Tongue as an Objective Evaluation Method for Taste Profile of Pomegranate Juice in Comparison with Sensory Panel and Chemical Analysis
 
 
Titel: Electronic Tongue as an Objective Evaluation Method for Taste Profile of Pomegranate Juice in Comparison with Sensory Panel and Chemical Analysis
Auteur: Benjamin, O.
Gamrasni, D.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 9 (2015) nr. 6 pagina's 1726-1735
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland