Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Determination of Peroxide Values of Edible Oils by Ultraviolet Spectrometric Method
 
 
Titel: Determination of Peroxide Values of Edible Oils by Ultraviolet Spectrometric Method
Auteur: Wang, Ning
Ma, Tian
Yu, Xiuzhu
Xu, Lirong
Zhang, Rui
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 9 (2015) nr. 5 pagina's 1412-1417
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland