Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Measurement of Fructose, Glucose, Maltose and Sucrose in Barley Malt Using Attenuated Total Reflectance Mid-infrared Spectroscopy
 
 
Titel: Measurement of Fructose, Glucose, Maltose and Sucrose in Barley Malt Using Attenuated Total Reflectance Mid-infrared Spectroscopy
Auteur: Huang, Yichao
Carragher, John
Cozzolino, Daniel
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 9 (2015) nr. 4 pagina's 1079-1085
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland